Published: 19-09-2014
Lorna Jane Nederland in Consultancy NL

Stella Soekhlall: PwC marketeer en sportfashionista (25 juli 2014 Consultancy.nl). Zie hier het originele artikel.

In Los Angeles raakte Stella Soekhlall, Marketing & Sales manager bij accountants- en adviesbureau PwC, in de ban van het sportmerk Lorna Jane. Inmiddels weer in Nederland heeft ze haar eigen webshop voor Lorna Jane Benelux (Lorna Jane Nederland, Lorna Jane Netherlands, Lorna Jane Belgie) opgezet om de rest van Nederland net zo enthousiast te maken over de hippe sportkleding. Na een interview voor Marie Claire in de rubriek Inspiring Woman, belicht ook platform Consultancy.nl het drukke leven van fashionista en PwC marketeer Stella Soekhlall.

 

Fashionable sportswear
Tijdens haar zoektochten als personal stylist in Los Angeles (LA) ontdekte Soekhlall het merk Lorna Jane. Als fanatiek sporter en tevens fashionista hecht zij er belang aan om er ook tijdens haar uurtje in de gym goed uit te zien. Lorna Jane maakt niet alleen fashionable sportswear, maar draagt een gezonde lifestyle uit met haar ‘Move, nourish & believe’-filosofie. Deze trend wint steeds meer harten voor zich en daar hoort uiteraard ook stijlvolle sportkleding bij.

 

Na haar terugkeer naar Nederland zag Soekhlall dat de fashiontrend inmiddels ook naar Nederland overgewaaid was – ook hier wordt gezondheid steeds belangrijker. Sporten, goed voor jezelf zorgen en in je eigen kracht geloven is in. Diverse sportmerken zijn al vertegenwoordigd in Nederland, waaronder Adidas, dat al jaren samenwerkt met fashion designer – en naamgenote - Stella McCartney, en natuurlijk Nike; de grootste favoriet onder de Instagrammende sportwereld.

 

STELLASSTYLE
De marketeer zag echter nog voldoende ruimte voor Lorna Jane en besloot haar eigen webshop op te zetten, waar ze exclusief in Benelux het merk Lorna Jane aanbiedt. Soekhlall, die zich overdag bezighoudt met Marketing & Sales bij Big 4 consultancybureau PwC, ergens tussendoor natuurlijk ook nog sport, is ’s avonds en in het weekend met haar webshop bezig. Haar drive heeft ze van haar ouders meegekregen, die haar meegegeven hebben dat ondernemen nou eenmaal risico’s met zich meebrengt. Ze tracht zelf in alle aspecten van haar leven uit te dragen wie zij is. Kleding is daar een belangrijk onderdeel van en Lorna Jane past hier uitstekend bij. Gezond leven en sporten is een lifestyle, en daar hoort passende kleding bij!

Leave a comment

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »