Published: 06-06-2016
Stella's workout met dreumes

Vaak hoor ik vrienden, families en collega’s tegen me zeggen; Stella hoe doe jij dat toch zo vaak trainen, terwijl je een kind hebt, een super drukke baan, je webshop en daarbij een zeer actief sociaal leven. 

  

Op zich heel simpel… 

Op de woensdag en in het weekend neem ik mijn kleine man gewoon mee naar de sportschool. Op woensdag heb ik altijd personal training, dus kan Dean-Liam sowieso altijd mee en vaak doen we de oefeningen samen! Natuurlijk is hij lichter dan de gewichten waar ik normaal mee train, maar dat is prima, het samen trainen met een dreumes is zo bijzonder, ik raad het echt iedereen aan!

 

En in het weekend bekijk ik (afhankelijk van het weer) of we samen richting de gym gaan of dat we samen in de buitenlucht gaan trainen. Dean-Liam vindt beide echt fantastisch! Hij is dol op buiten zijn/spelen, maar de toestellen, de bewegende mensen en de ambiance in de sportschool vindt hij ook heel interessantJ.

 

Het is daarbij niet helemaal vreemd dat Dean-Liam's deze sportieve lifestyle met de paplepel ingegoten krijgt. Behalve dat ik heel sportief ben, is Dean’s vader sportleraar en personal trainer op verschillende sportscholen.

 

Kortom ik maak gewoon tijd om te kunnen sporten en tegelijkertijd samen met mijn kind te zijn. Als ik veel sport voel ik me goed en fit, waardoor ik zoveel extra energie heb om weer alle andere zaken te kunnen doen (goede moeder zijn, presteren voor mijn werkgever, het runnen van mijn webshop en het onderhouden van mijn sociaal leven).  

 

Het is een kwestie van prioriteiten stellen, voor mij is sporten en gezonde voeding een essentieel onderdeel van mijn lifestyle dus ik zorg ervoor dat ik dit 'whatever happens' altijd hanteer, ook voor mijn zoon Dean! Plannen is hierbij noodzakelijk! Onze koelkast zit vol met zelf voorgesneden groente/fruit:))... Zo krijgt hij nog steeds geen snoep/zoet beleg etc. en sappen. Hij eet heel gezond, lust alles en drinkt alleen water, wat een kind niet kent, hoeft hij/zij niet! Ik hoop dat ik al die troep nog zo lang mogelijk kan uitstellen:-)! Wat ik eigenlijk zeg, is dat 'clean eating' & 'active living' gewoon een deel van mijn leven is en pas ik het daardoor automatisch toe in onze lifestyle, dus die 4 keer per week sporten is iets wat er voor mij gewoon bij hoort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »