Published: 19-06-2017
Stellasstyle op Beachwear.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leuk artikel over Stella Soekhlall van Stellasstyle op Beachwear.nl

STELLASSTYLE: High-end activewear & swimwear

Ben jij al bikiniproof? Waarschijnlijk ben je al de nodige uurtjes aan het sporten om in shape te blijven. Zo is de sportschool weer helemaal hip en tegenwoordig kunnen we niet meer zonder een personal trainer. Maar je kunt ook inspiratie vinden op social media.

BEACHWEAR.NL stelt je graag voor aan Stella Soekhlall van de webshop STELLASSTYLE.com

STELLASSTYLE is de online ‘go-to’ voor trendy, luxe en unieke sportswear. Je vindt er alle nieuwe trends in sportmode maar sinds dit jaar óók badmode. STELLASSTYLE wordt gerund door fit mama, marketeer & (mode en make-up) stylist Stella Soekhlall. Je vindt hier veel nieuwe mooie en vooral Stella’s meest favoriete merken uit Australië, New York en Los Angeles, die je waarschijnlijk nog helemaal niet hebt gezien. Stella presenteert een uniek aanbod en niet alleen wat de massa leuk vindt. Dit sluit helemaal aan bij de visie van BEACHWEAR.NL.

Stella stelt zichzelf graag aan je voor:
“Hallo mijn naam is Stella Soekhlall, ik ben geboren in het kleurrijke en bruisende Amsterdam. Marketing is mijn passie en als marketeer zie ik het als mijn taak om andere mensen zich beter te laten presenteren zowel qua inhoud als stijl. In mijn vrije tijd streef ik naar een perfect evenwicht tussen werk, vrijetijd en vooral mijn dreumes die in januari 2015 geboren is. Waarbij gezond leven centraal staat. Ik sport al meer dan 18 jaar en ook al at ik altijd gezond, sinds 2011 eet ik echt ‘clean’. Ik laat me graag inspireren door trends, sport, styling, beauty en een gezonde levensstijl. Daarbij heb ik een passie voor het ontwerpen van high-end mode.

Ik had een super mooie kans om een paar jaar geleden in Los Angeles te werken, waar ik in aanraking kwam met de ‘healthy lifestyle’ daar. Ondanks dat ik zelf al jaren bezig was met een soortgelijke levensstijl en sportmode, was ik erg onder de indruk van het leven in LA. Bijzonder was ook dat sportkleding daar al werd gedragen als activewear. Mensen dragen het niet alleen naar de gym, maar ook naar het park, borrels en festivals. De merken spelen hier ook telkens meer op in.

Gelukkig is sinds een paar jaar hier in de Benelux ook meer aandacht voor beweging in combinatie met voeding. Ook de ‘style’ begint telkens belangrijker te worden. Een oude sport outfit kan niet meer, niemand wil een doorzichtige legging aan tijdens het squatten of een broek die alleen maar tekent of minder positieve plekken accentueert. Kwaliteit is absoluut een must. Bovendien maakt mooie fashion het sporten alleen maar leuker.

Ik ben altijd op zoek naar sportkleding. Ik hou van unieke mooie stoere trendy outfits in plaats van de grote massamerken te dragen die iedereen draagt. Zo was ik de eerste die het merk Lorna Jane naar de Benelux heeft gebracht in 2014, tegenwoordig richt ik me meer op mid to high-end merken. Zo staan 5 van de merken die ik aanbied in de top 20 meest invloedrijke sportmerken, ik ben erg trots dat ik deze merken mag vertegenwoordigen.

Via mijn blog & social media wil ik je met al deze nieuwe geweldige merken en mode tips inspireren en ook mijn leven in het algemeen. Onderwerpen zoals hoe ik mijn zwangerschap’s kilo’s verloor? Of hoe ik als een alleenstaande moeder van mijn dreumes full time werk en daarbij mijn webshop run.

Graag laat ik je kennismaken met mijn favoriete activewear merken zoals Koral Active Wear, L’urv, Michi, Tully Lou, Varley & Vimmia! Vanaf oktober vind je bij ons ook Nokaoi apparel en P.E.Nation, dit laatste merk is favoriet bij de Hollywood celebs. En super leuk… sinds enkele weken heb ik mijn collectie uitgebreid met de badmode van L’urv, in oktober komt hier ook de badmode van P.E.Nation bij.

Veel kijk en shop plezier op www.stellasstyle.com, de collecties worden regelmatig aangevuld, so keep on coming back!”

Stella Soekhlall
STELLASSTYLE

www.stellasstyle.com

 

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »